Kosmetisk Akupunktur

Kosmetisk akupunktur gir et naturlig ansiktsløft, ved blant annet å bidra til økt glød i huden, mindre linjer, glattere og strammere hud.  Skjønnheten kommer som kjent innenfra. Med akupunktur kan kroppen påvirkes fra innsiden og ut. Flere bittesmå nåler settes direkte inn i ansiktshuden. Kosmetisk akupunktur gir deg denne unike kombinasjonen som påvirker hud, helse, energi og utstråling. 

Akupunktur Behandlinger - Gunhild Rørvik Akupunktur

Hvordan virker kosmetisk akupunktur?

Økt blodsirkulasjon – mer glød i huden
Kosmetisk akupunktur øker blodsirkulasjonen i huden. Umiddelbart under og timene/dagene etter behandling har huden en god og jevn farge og glød. Økt sirkuklasjon bidrar til økt okysgen og næring til huden og kapillærene frakter bort avfallstoffer mer effektivt.

Oppstrammende
Akupunkturnålene settes noen millimeter inn i huden og ned i underhuden. Kollagenet dannes i underhuden og man antar at det stimuleres til økt produksjon slik at huden kan bli strammere.

Glattere hud
De bittesmå nålene settes også inn i de linjene som er mest synlige. Linjene kan bli mindre “skarpe”, og på den måten virker huden glattere.

Ansikt og generell helse
Akupunkturen påvirker hele kroppen. Under behandling gis derfor en helhetlig akupunkturbehandling etter et grundig intervju med pasienten og måling av puls.